COMAPPS

Een webbureau gericht op kwaliteit/prijs service

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van multi-platform applicatieontwikkeling, digitale marketing en webontwikkeling. Onze diensten omvatten het ontwerpen van applicaties, e-commerce websites, social media marketing, SEO-optimalisatie, hosting en nog veel meer…

Multiplatform applicatie

Wij creëren op maat gemaakte applicaties die compatibel zijn met alle mobiele en desktopplatforms. Van Windows tot Linux, tot iOS en Android, onze applicaties kunnen worden gebruikt op elk apparaat.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Webdesign / Logo's

Het hebben van een uniek websiteontwerp met een aantrekkelijk ontwerp en logo is een belangrijk onderdeel van het branding- en marketingproces voor uw bedrijf.

SEO-optimalisatie

Voor uw website is het verkrijgen van de beste posities voor gewenste zoektermen en het genereren van gekwalificeerde leads essentieel voor de groei van uw bedrijf.

API / Database

Bent u eigenaar van een bestaand project en heeft u behoefte aan gegevensbeheer of wilt u deze beschikbaar stellen via een API? Onze expertise op dit gebied zal u grote tevredenheid brengen.

COMAPPS

Een webbureau dat zijn beloftes nakomt

Dankzij onze aanpak en voortdurend beproefde methoden op een steeds veeleisende markt, houden we altijd onze beloftes.
Tevreden klanten
0 %
Huidige klanten
0
Voltooide projecten
0
Jaren ervaring
0

Onze technologieën

CMS

Onze expertise in WordPress, een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen ter wereld, stelt ons in staat om krachtige en op maat gemaakte websites te creëren.
Wij zijn specialisten in Magento, een open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat is toegewijd aan e-commerce websites. De kracht en flexibiliteit stellen ons in staat om op maat gemaakte en schaalbare online winkels te creëren, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.
Voor webprojecten met uitgebreide inhoud en geavanceerde functies beheerst ons team Drupal, een erkend open-source CMS vanwege zijn robuustheid en veiligheid.

Frontend

Onze expertise in HTML5 stelt ons in staat om moderne en interactieve websites te creëren, met tal van creatieve en innovatieve mogelijkheden.
Wij beheersen SASS, een uitgebreide opmaaktaal voor cascading style sheets (CSS), om het beheer van complexe stijlen te optimaliseren.
Voor web- of multiplatformtoepassingsprojecten beheerst ons team Flutter perfect, een erkend open-source multiplatformframework vanwege zijn prestaties, robuustheid en veiligheid.
Onze experts beheersen Angular perfect, een progressief en flexibel JavaScript-framework voor gebruikersinterfaces.

Backend

Onze experts maken gebruik van Node.js, een server-side JavaScript-platform voor de ontwikkeling van reactieve en krachtige webapplicaties en API’s.
Ons team beheerst perfect de Dart-programmeertaal, een zeer krachtige server-side programmeertaal uitgegeven door Google en gebruikt voor het ontwikkelen van krachtige en dynamische API’s.
Ons team beheerst PHP perfect, een zeer populaire server-side programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van krachtige en dynamische websites.

Hébergement

Google Cloud Platform (GCP) is een reeks cloudservices aangeboden door Google. Het biedt een uitgebreid scala aan diensten voor gegevensopslag, berekening, analyse, kunstmatige intelligentie, applicatieontwikkeling en nog veel meer.
Azure is het cloud computingplatform van Microsoft, dat flexibel en schaalbaar beheer van uw applicaties mogelijk maakt, terwijl een optimale prestatie wordt gegarandeerd.
Onze ontwikkelaars maken gebruik van Kubernetes, een open-source containerorchestratieplatform, om moderne en schaalbare applicaties efficiënt te implementeren en te beheren met maximale efficiëntie.
OPROEP TOT ACTIE

Laten we samen aan uw project beginnen.

Als u niet weet waar te beginnen, leg ons uw behoeften uit en wij zullen u begeleiden naar de oplossing die bij u past.